Artikel uit de Glimlach

In de Glimlach van 15 augustus is onderstaand artikel over  ons prachtige clubhuis opgenomen:

OJBV-ers geven clubhuis facelift.

Bij de Oldenzaalse Jeu de Boules Vereniging (OJBV) is meer dan de helft van de ruim 90 leden actief als vrijwilliger. Een greep uit de activiteiten: Het onderhoud van de banen en het fraaie clubgebouw, de bardienst, het verzorgen van de promotiepartijen, het begeleiden van de G-groep.

Toch zijn er soms activiteiten die eruit springen. Zo zaten Gerrit Seiger (woninginrichter) en Herman ter Riet (schilder) aan het begin van dit jaar te brainstormen hoe het interieur van het clubhuis aantrekkelijker zou kunnen worden gemaakt. Ze maakten een plannetje en gingen ermee naar het bestuur. Het bestuur vond het een prachtig ontwerp en gaf de beide heren haar fiat. Samen met vier andere handige mannen uit de OJBV, Louis Heutink, Jan Bogers, Henk Heideman en Gerrit de Vries gingen ze aan de slag. De akoestiek werd aangepakt, alle leidingen en bedradingen werden keurig weggewerkt, alle wanden werden opnieuw van een frisse kleuren voorzien, de bar kreeg een eigentijdse look, de vloeren werden opnieuw geëgaliseerd en van een nieuwe vloerbedekking voorzien.

Voorzitter Paul Jonge Poerink van de OJBV: ”Het was heel bijzonder deze zes mannen maar liefst vijf weken dagelijks met volle overgave aan het werk te zien. Zonder zulke vrijwilligers, die het overigens altijd heel gezellig met elkaar hadden, is zoiets financieel nooit te realiseren. We moeten Woninginrichting Seiger zeker ook noemen. Ze hebben via Gerrit heel wat materialen beschikbaar gesteld. Het is echt een schitterend resultaat geworden, waar we goed mee voor de dag kunnen komen! Als iedereen weer terug is van vakantie leggen we de rode loper uit en mogen de zes handige klussers het lint doorknippen! We zijn trots op de mannen en hun prachtige resultaat. Jeu de boules is hot, wie heeft er in de vakantie geen balletje gegooid? We hopen met zo’n mooi clubhuis nog meer mensen naar onze mooie banen aan de Vondellaan te trekken. Geïnteresseerden kunnen info vinden op onze website www.OJBV.nl. ” 

Media
  • Foto nieuwe clubhuis